Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2014 13:38 - Моята версия за "Еди кой си"
Автор: manahov Категория: Други   
Прочетен: 1884 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Еди кой си" в България е олицетворение на тежката зависимост да не кажеш името на дадена личност, а да скриеш още по-дълбоко факт или информация за да не пострада "Еди кой си"....

Да, в БГ ние обичаме да не вредим, защото как да кажем нещо публично след като ще обидим "Еди кой си" - не случайно ще го пиша с главна буква, защото "Еди кой си" е институция.

"Еди кой си" е "по-големия брат", от който някога сме изпаднали в дребнава или не чак толкова зависимост и никога повече няма как да се опълчим срещу "Еди кой си", защото дори тогава "Еди кой си" ще ни се обади от името на "Еди кой си" и ще ни попита: "Сега какво да кажа на "Еди кой си", който е помогнал по твоя случай чрез "Еди кой си"?"

И тежката като лавина зависимост надвисва над главата на "Еди кой си" и той за да угоди на "Еди кой си" е готов да изяде цялата лавина барабар с довлечените клони само да угоди на "Еди кой си".

Апетитът идвал с яденето, а зависимостта с алчността и липсата на морал. Колко по-лесно е да си затворим едното око или дори двете - пък дори да се ударим в някой насрещен влак, само "Еди кой си" да продължи да се рее над нас и да ни предупреждава, когато случайно настъпим интереса на "Еди кой си".
Тогава нашия си "Еди кой си" се обажда и лигаво пита: "Абе душко нали ти казах да не правиш това, защото ми е обади "Еди кой си" и сега за да угодя на "Еди кой си" се обаждам на теб за да се обадиш на "Еди кой си" и да реши проблема на "Еди кой си" - нали ме разбра сега?"

Разбира, разбира - как да не разбира? Всичко е ясно - системата "Еди кой си" работи БЕЗотказно, БЕЗ имена, БЕЗупречно, БЕЗ дълги срокове.

Когато "Еди кой си" се обади - всичко се случва на мига, защото ако се обади другия "Еди кой си" и тогава ще се наложи да се ходи при "Еди кой си", а той като каже отивай при "Еди кой си" и "Еди кой си" ще каже: "Сега кво праим" и т.н....



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: manahov
Категория: Други
Прочетен: 80597
Постинги: 19
Коментари: 29
Гласове: 92
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031